Tjänstehund

Flera tjänstehundsekipage i Gävleborg deltog på nationaldagen i firandet genom att marknadsföra patrullhund och Hemvärnet. Dom fanns på plats i Bourlognerskogen i Gävle och vid Folkets Park i Bollnäs. I samarbete med andra Frivilliga Försvarsorganisationer och Försvarsmakten Gävleborg. Snyggt jobbat av ekipagen, stort tack!

Samma dag hade Gävleborg sitt tjänstehundsDM. Tack till Ljusdal BK för trevligt arrangemang! Och även ett stort tack till våra fina sponsorer och till funktionärerna!!! 🙏

Prispallen: 🥇 Maja Dahlin & Eyla, Ljusdal 🥈 Siw Strandberg & Saba, Ljusdal 🥉 Lotta Olsson & Heidi, Edsbyn 🏅 Mats Andersson & Nessie, Söderhamn Samtliga är godkända och kan anmäla sig till Försvarsmaktsmästerskapet! Stort grattis till alla!!

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.