MONICA HENRIKSSON 9e mars

Föreläsning den 9 mars (heldag) med Monica Henriksson
Föreläsningen kommer att hållas i Ljusne Folkets Hus och ämnet är
”Rädda och försiktiga hundar”
Distriktet står för kostnaden för 2 deltagare/klubb! Instruktörer i distriktet har förtur.
Alla är välkomna att anmäla sig – kostnad 300 kr / person.
I priset ingår lunch och fika. Anmälan sker till sekreterare@sbkgavleborg.com

Om Innehållet:
Hundars osäkerhet och rädslor kräver en del kunskap och förståelse från hundägarens sida. Rädslor är ändamålsenliga för djur som lever i det vilda, men när djuren som tex våra hundar skall leva i vårt samhälle så ställer osäkerhet och rädslor till bekymmer för både hund och ägare. Vi lär oss mer om sociala rädslor, miljö rädslor, ljudrädslor och hur rädslor i det stora hela fungerar och vad kan vi göra för att underlätta och förbättra livssituationen för hundarna. Hur kan vi bygga upp hundarnas självförtroende och hur kan vi minska rädslan hos hunden genom olika träningsmetoder?

Om Monica:

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.